Wie zijn wij?

 

Per 1 januari 2016 is de afdeling professionele telecomdiensten afgesplitst van Van Looy en ondergebracht in een nieuwe vennootschap, Business Telecom & Solutions. Trots kunnen we melden dat Jef Mariën, al meer dan 15 jaar de manager van de huidige afdeling deze vennootschap zal leiden. U kunt dus net als vandaag bij Business Telecom & Solutions terecht voor al uw vragen en advies in communicatie toepassingen. Business Telecom & Solutions zet ook de jarenlange samenwerking met Orange verder.

De NV Van Looy zal enkel nog de verkoop van hardware (GSM, smartphone, DECT en navigatiesystemen) op zich nemen op een beperkte vloeroppervlakte in onze winkel in Herentals  en via de webshop.

Gedelegeerd bestuurder van Van Looy Betty Cuylen zegt hierover: “ Door de afsplitsing en het onder brengen van de professionele telecomdiensten bij Business Telecom & Solutions onder leiding van Jef Mariën willen we onze bestaande klanten de continuïteit garanderen van de Mobistar dienstverlening. Jef is de geknipte man en wij wensen hem alle succes! ”

Jef Mariën van BVBA Business Telecom & Solutions: “De klant stond en blijft nog steeds centraal staan. De klant helpen met al zijn telecombehoeften is ons streefdoel. Dit door de huidige service en kwaliteit te blijven garanderen, deze verder uit te bouwen, nieuwe horizonten te onderzoeken en klantgerichte toepassingen uit te werken”

Wij zijn zéér tevreden over de samenwerking! Nogmaals dank voor de goede service!

Dockx Bouw

Proactief, service en klant gericht.

LRV

Professionele aanpak, mee zoeken naar oplossingen.

Paul's Convoy

Zeer tevreden over follow up en snelheid van handelen.

Schmidt Group

Ik vind dat we een goede service krijgen.

Jacobs Cleaning

Persoonlijke aanpak en meedenkend.

Groep De Keyser

Fijne samenwerking.

Bouwmaterialen Van Herck

De mensen achter het bedrijf

Het team dat voor u klaarstaat

Jef Marien

Zaakvoerder

Jef Mariën

Zijn doel is Business Telecom & Solutions verder uit te bouwen met gemotiveerde en gedreven medewerkers om de klanten in deze snel evoluerende communicatiemarkt continu te blijven ondersteunen en de service te garanderen.

Suzanne Gys

Als accountmanager is Suzanne voornamelijk bezig met de opvolging van bestaande klanten en contacten te leggen met prospecten om mogelijke samenwerking aan te gaan.

Suzanne Gys

Accountmanager